Søk
  • Lise Lotte Andersen

NORGES ENESTE INTERNASJONALE NEGLE KONKURRANSE!

Oppdatert: 1. aug. 2019

Vi oppfordrer alle negledesignere til å delta i konkurransen i år!  Påmeldign gjøres her! Nails Olympic International arrangeres i Bulgaria, Polen og nå Norge.  Vi er veldig stolte over å kunne presentere denne konkurransen i sammerbeid med Bergen Beauty 2019. 

Nails Olympic Inernational trekker til seg konkurrenter fra hele verden.

Som første og eneste internasjonale negle konkurranse i Norge, er dette en arena negledesignere og negle interesserte ikke kan gå glipp av.  Nails Olympic Norge får besøk av nasjonale og internasjonale jurymedlemmer.  Våre fire personer som står i juryen vil bedømme resultatene i hver kategori på bakgrunn av hastighet, kreativitet og ferdig resultat. 

Vinner av kategoriene vil motta diplom, pokal og en oppmerksomhet fra bransjen. Vi har fokus på kvalitet blant jury og våre deltagere, og ser på Nails Olympic Norge som Norges viktigste arena å være på og ikke minst delta på for negledesignere. 


Maya Abbedissen, kjent i den Norske bransjen som arrangør av blant annet NM i negledesign i samarbeid med NFVB – Er nå Maya også med som arrangør for Nails Olympic Norge i samarbeid med Bergen Beauty. Maya har stor tro på høstens konkurranse, og brenner stort for spesielt denne bransjen. Negledesigner yrket har enorm vekst i Norge, og hun mener det er et «must» med en internasjonal arena. 

Vi oppfordrer alle negledesignere til å delta i konkurransen i år!  Påmeldign gjøres her!

75 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Bergen Beauty 2021

Bergen Beauty- Årets største helse, hår og skjønnhet arena. Dette vil du ikke gå glipp av! Messen arrangeres 06.-07.november på Quality Hotel Edvard Grieg Bergen. Dette skal være møteplassen for mennesker som er interessert å få med seg alle de siste trendene innenfor skjønnhet og helse. 
I tillegg til å møte dyktige fagfolk vil det også være mulighet til å delta på ulike kurs, aktiviteter og  foredrag.

Email: post@bergenbeauty.no

Phone: +47 91100265

Motta våre nyheter

© 2023 by Woman PWR. Proudly created with Wix.comTerms of Use  |   Privacy Policy