top of page
Søk
  • Lise Lotte Andersen

Nye Bergen Beauty 2019!

Oppdatert: 1. aug. 2019

Etter tre år med oppbygging av en av Norges største Beauty messer, var 2018 mulig siste året. Men nei, pågangen var enorm, og vi har gjort drastiske endringer for å kunne presentere årets nye Bergen Beauty 2019. Ny lokasjon - Billigere priser - Gratis inngang for publikum - Workshop Zone - Nails Olympic

Bergen Beauty 2019 - inviterer til en eksklsusiv og intim beautymesse dette året! 2. - 3.november 2019 finner du inspirasjonsrike utstillere og en atmosfære som beautybransjen kan glede seg til å være en del av. Quality Hotel Edvard Grieg Bergen er stedet vi arrangerer årets messe. I år tar vi Bergen Beauty gjennom en transformasjon hvor vi vil ha fokus på beautybransjens aller største behov - Formidling av kunnskap! Dette vil være møteplassen hvor du vil finne ekspertene innen sitt fagområde, de siste trendene innen skjønnhet og helse, og ikke minst få med deg ulike show, kurs og foredrag.   

Bergen Beauty messen har vært min "baby" de siste tre årene, og er utrolig glad og takknemlig for at vi fortsetter med messen i år også.

Bettina Beyer - CEO Bergen Beauty I år har vi stort fokus på formidling av kunnskap, både til sluttforbruker og til bransjen. 

I år er det satt sammen et godt program på vår scene med varierte foredrag og aktiviteter som absolutt er verdt og få med seg. 

Nytt i år er vår Workshop Zone - Dette er en en hel etasje fyllt med kurs i alle mulige kategorier, og ikke minst til knallgode priser. Vi ønsker at våre besøkende skal kunne besøke oss denne helgen, og sitte igjen med ny kunnskap, og kanskje noen diplomer rikere. 

Vi alle vet at vi har en hektisk hverdag hvor det ofte er nyheter innen produkter og teknikker. Det gjelder å være oppdatert til enhver tid, men kurs er ofte kostbart og tidskrevende hvor man ofte må reise.  I år håper vi at vi har samlet spennende kurs, som dere alle vil se nytte av, og ikke minst nytten av å kunne ta ett eller flere kurs på kun en helg - og til knall gode messe priser! 

Nails Olympic 2019 I år, som i fjor, arrangerer vi Nails Olympic 2019. Dette er den eneste internasjonale negle konkurransen i Norge. Det er fokus på negler blant besøkende, utstillerne, og ikke minst de konkurrerende.  Les mer om konkurransen her: https://bergenbeauty.no/nails-olympic Vi gleder oss til å se dere på årets messe!

221 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page