top of page

søn. 06. feb.

|

Bergen Beauty Messen 2022!

Dlux Illuminating Lash & Browlift mini kurs

Beauty Looks inviterer til Gratis mini kurs! Dlux Illuminating Lash & Browlift mini kurs for dem som ønsker å bytte brand!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Dlux Illuminating Lash & Browlift mini kurs

Tid og sted

06. feb. 2022, 13:00

Bergen Beauty Messen 2022!, Sandsliåsen 50, 5254 Bergen, Norge

Om arrangementet

Som stolt representant for Dlux Professonal, Mastor og CRC er vi veldig stolte av å få vise fram våre produkter under årets messe. Dlux Professional er kvalitetsprodukter til deg som ønsker å jobbe med eller allerede jobber med vipper og bryn. Dlux Professional har et bredt spekter av produkter og utstyr til vippeextension, brynslaminering og vippeløft. Mastor er merket for deg som er nysgjerrig på eller for deg som allerede jobber med PMU. Med høykvalitets maskiner og trygge, gode produkter er du sikker på at dine klienter vil være fornøyde. CRC er et perfekt supplement til deg som allerede jobber med pmu eller microblading og som ønsker å kunne hjelpe dine klienter på best mulig måte å få fjernet eller bleket misslykket pmu, mb eller tatoveringer. Alle våre brands har gode opplæringsprogrammer både live og online, samt. gode videresalgsprodukter med høy fortjeneste.

BeautyLooks Academy har som grunnstein at en sertifisering eller diplom ikke skal kunne kjøpes, men fortjenes. Velg BeautyLooks Akademiet - en spennende inngang til skjønnhetsindustrien!

Akademiet

BeautyLooks er et av landets minste, men mest seriøse akademier innen vippeextensions, vippe og brynsløft, pmu og pmu removal som spesialiserer seg på 1:1 trening og personlig veiledning. Kursholderne våre har mange års erfaring og hjelper deg i gang med din nye karriere innen vipper og bryn! Hos oss får du tett oppfølging og muligheten til å jobbe med profesjonelle kvalitetsprodukter fra Dlux Professional, Mastor og CRC Removal. Våre kursholdere er lokalisert rundt om i Norge og kommer gjerne til akkurat deg - ellers er du hjertelig velkommen til det lille akademiet i Sandefjord.

Kvalitettsikring er viktig for bransjen, derfor er det ikke mange kurs og mange deltagere, dette gjør det mer profesjonellt, intimt og med bedre oppfølgning.

Alle kurs har max tre deltakere, med unntak av masterclasses og workshops som kan være flere.

Billetter

Pris

Antall

Total

 • Dlux Illuminating - Mini kurs

  kr 0,00

  GRATIS - Dlux Illuminating Lash & Browlift mini kurs for dem som ønsker å bytte brand!

  kr 0,00

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

bottom of page